Wadhurst

  • Cowan-Architects-Wadhurst-FF-Plan-01
  • Cowan-Architects-Wadhurst-GF-Plan-01
  • Cowan-Architects-Wadhurst-Setting-out-01
  • Cowan-Architects-Wadhurst-Setting-out-02
  • Cowan-Architects-Wadhurst-Setting-out-03
  • Cowan-Architects-Wadhurst-Setting-out-04

About This Project

Workplace Interiors

Our client had acquired a former bank building just outside Tunbridge Wells and needed to refurbish and modernise it. With several existing offices in the village, the new building was to house their family -run, insurance business.

Cowan Architects spent time during the briefing process to understand how the employees work and what privacy needs they required. As a result, we were able to break the internal space down into smaller rooms, with a central space for employees to relax and collaborate, and a formal greeting space for customers coming in directly from the High Street

Location

WADHURST | EAST SUSSEX

Category
Commercial
Tags
Commercial, Office, Refurbishment, Wadhurst